Autoschade-Bergeijk
De spelregels van onze Terlo-actie*:
 • Spot onze banners

  Maak een foto van een van onze banners en laat deze zien aan de balie wanneer je een afspraak komt maken voor schadeherstel.

 • Kies een vereniging

  Bij elke schade boven de €500 die we herstellen gaat er een bedrag van €50 naar een vereniging naar keuze in de gemeente Bergeijk. Wanneer je zelf geen keuze maakt, gaat er €50 naar voetbalvereniging Terlo.

 • Gratis pechhulp en vervangend vervoer (EU)

  Daarnaast ontvang je bij een herstelde schade boven de €1000 één jaar gratis Bosch Car Service pechhulp in Europa inclusief vervangend vervoer t.w.v. €89. De kwaliteit van deze pechhulp overtreft vele andere aanbieders zoals ANWB, Route Mobiel, enz.


*Alleen geldig op schades die hersteld worden na 01-09-2017 en op vertoon van de bannerfoto bij het maken van een afspraak. Achteraf wordt deze actie niet meer toegepast en is niet inwisselbaar voor contanten. De pechhulp is niet overdraagbaar. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring is inclusief BTW. Niet geldig in combinatie met andere acties of prijsafspraken. Schrijffouten voorbehouden. Actie geldig tot 01-01-2020.

Bosch Car Service
De spelregels van onze Terlo-actie*:
 • Spot onze banners

  Maak een foto van een van onze banners en laat deze zien aan de balie wanneer je een afspraak komt maken voor een onderhoudsreparatie.

 • Kies een vereniging

  Bij elke €100 die aan een onderhoudsreparatie besteed wordt, ontvangt een vereniging binnen de gemeente Bergeijk €5. Wanneer je zelf geen keuze maakt, gaat er €5 naar voetbalvereniging Terlo.

 • Ontvang een reparatievoucher

  Bij elke €100 ontvang je een reparatievoucher van €5 voor een volgende onderhoudsreparatie. Dus als je voor €300 laat repareren krijg je een voucher van €15 en krijgt de gekozen vereniging ook €15.


*Alleen geldig op onderhoud dat na 01-09-2017 gepleegd wordt en op vertoon van de bannerfoto bij het maken van een afspraak. Achteraf wordt deze actie niet meer toegepast en is niet inwisselbaar voor contanten. De reparatievoucher is niet overdraagbaar. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring is inclusief BTW. Niet geldig in combinatie met andere acties of prijsafspraken. Schrijffouten voorbehouden. Actie geldig tot 01-01-2020.


in samenwerking met: